Admin
Site Admin
Inlägg: 30
Blev medlem: lör aug 22, 2009 6:32 pm

Om kreativt forum

sön jan 24, 2010 2:20 pm

Välkommen!
Syftet med det här forumet är att främja kreativitet i alla former, och ge användare möjlighet att dela med sig av nya idéer som kan uppmuntra till skapande. Här finns möjlighet att skriva dikter och texter, lägga upp recept och berätta om saker man gjort, eller visa foton man tagit. Det är dock viktigt att komma ihåg att samma regler gäller i detta forum som i övriga forum. Dikter, texter och bilder måste ha ett konstruktivt fokus, vilket innebär att vi fokuserar på lösningar framför problem och framsteg framför bakslag. Det betyder inte att man måste vara glad alltid, men det måste finnas ett konstruktivt syfte med det man skriver här.

Om konstruktivitet
Ibland kan det vara bra att "skriva av sig" sina mörka tankar. Det kan man göra i en egen blogg eller dagbok, eller på andra forum på nätet, poeter.se, haket.com och sockerdricka.nu är tre med särskilt fokus på kreativt skrivande. På Zebraforum finns inget utrymme för denna sorts mörka texter, för att skydda sårbara användare som kan må dåligt av att läsa helt svarta texter som saknar ljusning.

Angående kommentarer
Just när det gäller dikter och texter kan det ibland vara svårt att kommentera. Att inte få något svar på sin dikt/text betyder inte att ingen kan ta den till sig eller känner igen sig, oftare handlar det om att man inte vet riktigt hur man ska formulera sig för att svara på något. Det handlar inte om att man är "dålig" på att skriva eller att man formulerar sig fel. Ord på ens egna känslor och tankar kan ingen betygsätta som rätt eller fel.

Om moderering
Vi är försiktiga med att ändra i inläggen i kreativt forum då det kan förändra hela inläggets innebörd. Det händer dock att någon mening tas bort i t.ex. en saga, så om du vill behålla texterna i sitt ursprungsskick är det viktigt att spara dessa även någon annanstans. För det kan ju också hända att moderatorerna bedömer ett inlägg som för mörkt och plockar bort det helt. Då finns det dock sparat och det går att få en kopia via mailen. Adressen är forum(at)shedo(punkt)org. Dit kan du också alltid skriva för att fråga om en moderering som gjorts.

vänliga hälsningar
forumteamet genom Amanda

Admin
Site Admin
Inlägg: 30
Blev medlem: lör aug 22, 2009 6:32 pm

Re: Om kreativt forum

tis okt 11, 2016 9:21 pm

Rensad tråd

Återgå till "Kreativt forum"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst